home  |  Steyn  |  speltakken  |  verhuur  |  nieuws  |  contact

Verhuur

Wij willen onze mooie accommodaties en schitterende locatie in het Kolkbos in Diepenveen graag met anderen delen. Daarom bieden wij organisaties met een maatschappelijk karakter, zoals andere scoutinggroepen, verenigingen en scholen, de mogelijkheid om onze clubhuizen te huren. Op de naast de gebouwen gelegen ‘Open plek’ bieden wij ook de mogelijkheid om in tenten te bivakkeren; dit alleen in combinatie met de huur van de accommodaties. Van de drie clubhuizen stellen wij er twee open voor de verhuur.

Het eerste is het ‘Oude clubhuis’. Dit gebouw is geheel opgetrokken uit hout en wordt verwarmd door een houtkachel aan de ene kant en een openhaard aan de andere kant van de zaal en heeft hierdoor een authentieke scoutingsfeer. Naast de zaal beschikt dit clubhuis over een toilet en een basiskeuken voorzien van een 4-pitsgasfornuis, koelkast met vriesvak, gewone koffiezetter en een waterkoker. Tevens is er ruimte om twee grote branders aan te sluiten. Huurders kunnen gebruikmaken van het aanwezige meubilair.

overzicht

Het tweede clubhuis, door ons ‘Nieuwe clubhuis’ genoemd, bestaat uit één zaal en een in 2012 gerenoveerde sanitaire ruimte met drie toiletten en drie douches. Dit clubhuis wordt verwarmd door een houtkachel. De toilet- en doucheruimten zijn voorzien van vloerverwarming. Om ervoor te zorgen dat u de zowel keuken als de sanitaire voorzieningen kunt gebruiken, verhuren we de beide clubhuizen alleen samen.
Wij beschikken over een gebruiksvergunning voor beide gebouwen voor in totaal honderd personen.
Vanwege onze eigen opkomsten verhuren wij in de regel niet overdag op de zaterdagen. Tijdens schoolvakanties kan, in overleg met onze speltakken, hierop een uitzondering gemaakt worden.

Contact

Informatie over beschikbaarheid en prijzen kunt u opvragen via verhuur@scoutingsteyn.nl.

Huurvoorwaarden kunt u opvragen bij de verhuurder (mailadres hierboven)

Omgeving

Naast het prachtige, bosrijke gebied waarin onze accommodaties liggen, vindt u bij ons in de omgeving ook:

• Het historische stadscentrum van Deventer met onder andere het Speelgoed- en blikkenmuseum, het Historisch museum Deventer, bioscoop en filmhuis op 15 fietsminuten.
  • Het dorp Diepenveen liggende op slechts 5 minuten fietsen.
  • De IJssellinie verdedigingswerken uit de Koude Oorlog op 5 kilometer: www.ijssellinie.nl
  • Openlucht zwembad Borgelerbad op 3 kilometer: www.sportbedrijfdeventer.nl
  • Subtropisch Zwemparadijs en schaatsbaan De Scheg op 9 kilometer: www.sportbedrijfdeventer.nl
  • Natuur- en milieueducatiecentrum & Kinderboerderij De Ulebelt op 9 kilometer: www.ulebelt.nl
  • Staatsbosbeheer Infocentrum IJssel Den Nul op 10 kilometer: www.infocentrumijssel.nl

Voor informatie over de stad Deventer, diverse wandel- en fietsroutes en een overzicht van evenementen in de omgeving, verwijzen wij naar de VVV-website.

bewerk pagina